VETERANBASE TRANDUM

Veteranbase Trandum skal være et samlingssenter for veteraner fra nasjonal og internasjonal tjeneste for Norge.

Veteranbase Trandum vil ha engasjerende utendørs og innendørs fritidsaktiviteter, sosialt samvær og kunnskapsorientert virksomhet som hovedarbeidsfelt. Senteret vil slik være komplementært til andre nasjonale veteransentre, som i større grad har medisinske og post-traumatiske behov i fokus.

Som del av Arena Trandum, vil veteranbasen tilby et bredt spekter av aktiviteter, arrangementer og sammenkomster for veteraner og deres familier. Senteret vil være hensiktsmessig lokalisert nær Gardermoen flyplass og de andre hoved- trafikkårene på det sentrale Østlandet. Basen vil primært ha region Viken som virkeområde, men vil også ønske veteranfamilier fra hele landet velkommen til nye opplevelser og økt forståelse.

Veteranbase Trandum blir utviklet i samarbeid med relevante veteranorganisasjoner og seks samvirkende kommuner på øvre Romerike. Innenfor Arena Trandum, blir aktivitetstilbudene utviklet sammen med Hærsamlingen og Trandum-instituttet.

Den legendariske Infanterimessa fra 1918 er dedikert som veteranhus, og vil være navet i Veteranbasens aktiviteter på Trandum.

Loading...