Torsdag 22. oktober 2021 var en gledens dag på Trandum! Etter åtte års innsats for å sikre bevaring av Trandum leir for fremtiden signerte Avinor og Stiftelsen Trandum en langsiktig avtale som gir stiftelsen råderett over det meste av leiren.

Dette er en merkedag med muligheter: Endelig kan vi disponere nødvendige arealer, og virkeliggjøre ideene for Trandum, som har modnet seg siden vi startet i 2013. Dermed går vi over i en ny epoke: Fra planlegging til realisering av et aktivitetsområde og en formidlingsarena av lokal, regional og nasjonal verdi!

En stor takk går til alle som har bidratt med smått og stort underveis i denne prosessen!

Det ble en liten feiring av avtalen med kaffe og marsipankake i Kommandantboligen på Trandum.

Del denne artikkelen: velg din plattform!

RELATERTE ARTIKLER

Likte du denne artikkelen kan du utforske flere innlegg nedenfor

TILBAKE TIL NYHETER